Pedicure Hygiene Kwaliteit 2017-04-18T14:25:37+00:00

Pedicure Erp
Hygiene en Kwaliteit

Preventieve, verzorgende en esthetische voetverzorging

Pedicure Erp & Hygiëne……

In mijn praktijk werk ik volgens “de code voor de voetverzorger”. In de code wordt beschreven waaraan de pedicure moet voldoen volgens de ARBO, Hygiëne en Milieuregels. Door Provoet ben ik gecertificeerd voor het werken volgens de branchnorm hygiëne. Dit houdt in dat ik altijd werk met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten. Ook ga ik uiteraard verantwoord om met het milieu.

Pedicure Erp & Kwaliteit……

Als vakkundig voetverzorger vind ik het belangrijk om regelmatig bij te scholen.
Door het volgen van cursussen, lezingen, het bijwonen van workshops, het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties.

De kwaliteit is voor de klant voelbaar en zichtbaar.

Geef jij jouw voeten de aandacht die ze verdienen? Maak nu een afspraak bij Pedicure Erp!

De professionele pedicure voor uw volledige voetverzorging in Erp en omgeving.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak direct een afspraak
OF BEKIJK ALLE BEHANDELINGEN